انواع پمپ سانتریفیوژ

انواع پمپ سانتریفیوژ

انواع پمپ سانتریفیوژ

Blog Article

اگر بخواهیم در مورد ساختمان کلی انواع الکتروموتور سخن بگوییم باید بگوییم که هر یک از انواع الکتروموتور از دو قسمت اصلی محرک و متحرک تشکیل می‌شود که به‌ اصطلاح به قسمت متحرک، روتور و قسمت ثابت الکتروموتور، استاتور می‌گویند.

هر یک از انواع موتور الکتریکی دارای دو بخش اساسی است، که عبارتند از سیم پیچ میدان و سیم پیچ آرمیچر. عملکرد اصلی سیم پیچ میدان، تولید میدان مغناطیسی ثابت است، در حالی که سیم پیچ آرمیچر، شبیه رسانایی است که در میدان مغناطیسی چیده شده است.

انتخابات پارلمانی در فرانسه؛ برنامه‌های اصلی احزاب برای تغییر قانون مهاجران و گرفتن تابعیت چیست؟

اطلاع از برخی استاندارد های بین المللی در ساخت و مونتاژ الکتروموتور، به شما کمک می کند که شرایط خود را در نظر گرفته و با توجه به شرایط نصبی، یک انتخاب بی نقص در الکتروموتور داشته باشید. 

بار موتور زیاد است و بیشتر از توانش از آن انتظار دارید. تعداد دور و توان الکتروموتور را با نیاز خود تطبیق دهید. در صورت عدم مشکل اضافه بار، احتمالا مشکل از کار نکردن کلید گریز از مرکز است.

تصاویر استقبال از ولادیمیر پوتین در هانوی پایتخت ویتنام

ماشین آلات کشاورزی تجهیزات گلخانه تجهیزات آبیاری تحت فشار کود محصولات ساختمانی

در زندگی پیشرفته ماشینی امروز انسانی پیدا نمی شود که با الکتروموتور یا موتور الکتریکی یا دینام برخورد نداشته باشد، گرچه ممکن است متوجه آن نباشد.

در ۱۸۸۲ نیکولا تسلا اصول میدان مغناطیسی دوار را پایه گذاری کرد و راه را برای استفاده از میدان دوار به عنوان یک نیروی مکانیکی باز کرد. در سال ۱۸۸۳ او از این اصول برای طراحی یک موتور القایی دو فاز استفاده کرد.

مانند دستگاه های تراش که در هر دوره کاری بی بار شده و مجددا زیر بار قرار می گیرد. در صنایع مختلف معمولا به جای استفاده از دینام کمپوند اضافی که طراحی آن شبیه موتورهای الکتریکی سری است، استفاده می شود.

این نوع الکتروموتور ها برای موارد استفاده سرعت متغیر مناسب نیستند. به همین دلیل از موتور های دی سی سری بیشتر در پرس های ضربه ایی جرثقیل و بالابر هیدرولیک استفاده می شود.

انواع دینام تکفاز همانطور که در بخش قبل اشاره شد، نیاز به راه انداز یا استارتر دارند. یعنی این موتورها سلف استارتر (خود راه انداز) نیستند. در انواع الکتروموتور های تک فاز کلاچدار، خازن ها به عنوان استارتر عمل میکنند. با قرار گرفتن دوخازن در مدار الکتروموتور، پس از استارت، خازن راه انداز تا حدی در مدار می ماند که سرعت روتور به مقدار مناسبی برسد، سپس توسط سوئیچ سانتریفیوژ از مدار خارج می شود و الکتروموتور با خازن دائم کار میکند.

از این دینام ها برای کاربرد های نیازمند به توان بالا استفاده می شود. میدان الکترومغناطیسی در این موتور ها به واسطه ی اختلاف فاز موجود بین فاز های منبع تغذیه ایجاد می شود. القای این میدان به درون هادی های مسی روتور که در فولاد قرار داده شده است، با ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادل، محور الکتروموتور را به گردش در می آورد.

جریان آرمیچر از طریق جاروبک هایی که با مبدل در تماس است تامین می شود، که باعث برگشت برداشت شده از جریان می شود و با چرخش روتر از یک به قطب دیگر نیرو را به صورت بهینه اعمال می کند. در صورت عدم وجود چنین دورانی موتور متوقف می شود.

Report this page